De CGK Kerkendag. Een dag van ontmoeting voor alle generaties!

De landelijke Kerkendag van de CGK is een steeds terugkerend evenement van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Op Deo Volente vrijdag 31 mei 2019 vindt er weer een Kerkendag plaats. Tijdens deze dag ontmoeten leden van de CGK elkaar en volgen zij een interessant programma.

Inhoudsvol en samenbindend

De landelijke Kerkendag wordt door bezoekers ervaren als een mooie, inhoudsvolle en samenbindende dag voor alle generaties. Jong en oud. Op onze Facebook-pagina praten we u en jou regelmatig bij over de aankomende landelijke Kerkendag.

Locatie

De landelijke Kerkendag wordt gehouden in de PniĆ«lkerk in Veenendaal. Adres: Ghandistraat 2. Voor parkeren kan het volgende adres worden aangehouden: Grebbeweg 1 Veenendaal.

Parkeren

In het gebied rondom de kerk is er voldoende ruimte voor parkeren. Het parkeerterrein bij de kerk is alleen voor genodigden, sprekers, leden commissie, organisatie, standhouders en bezoekers met een invalidenparkeerkaart. Bekijk de plattegrond voor de parkeerplaatsen in de buurt. Volg de bordjes voor het parkeren.

Catering

In de pauze is er mogelijkheid tot het kopen van eten. Heerlijke belegde broodjes, patat, frikandellen en kroketten. Let op. Alleen contant betalen is mogelijk.
(Voor de kinderen van het kinderprogramma is er een verrassing.)