Ontmoeting, diepgang en gezelligheid

De landelijke Kerkendag van de CGK is een steeds terugkerend evenement van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Op Deo Volente vrijdag 26 mei a.s. vindt er weer een Kerkendag plaats. Tijdens deze dag ontmoeten leden van de CGK elkaar en volgen zij een interessant programma met onder andere workshops, forums en dit jaar de unieke mini-expositie ‘125 jaar CGK’. Voor kinderen t/m 12 jaar is er crèche of een speciaal programma, zie hier.

125 jaar CGK

Dit jaar staat het 125-jarige bestaan van de CGK centraal, het gehele programma is daarop afgestemd. Thema van de dag is ‘Breng ons samen’ – 125 jaar CGK: terugblikken en vooruitzien’.

Inhoudsvol en samenbindend

De landelijke Kerkendag wordt door bezoekers ervaren als een mooie, inhoudsvolle en samenbindende dag voor jong en oud. Er is oppas voor de allerkleinsten en een speciaal kinderprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op onze Facebook-pagina praten we u en jou regelmatig bij over de aankomende Kerkendag.

Locatie

De Kerkendag wordt gehouden in en rondom het kerkgebouw De Ark op Urk. Adres: Vlechttuinen 4. Klik hier voor een routebeschrijving.