Crèche en kinderprogramma tijdens de Kerkendag

Ouders met kinderen ontzorgen we tijdens de Kerkendag zodat zij de handen vrij hebben om het programma te volgen. Wat is er voor de kinderen?

• Oppas voor de kleinsten (0 t/m 4 jaar)
    Voor de kleinsten (t/m 4 jaar) is er oppas in het kerkgebouw De Ark. De crèchetijden zijn tussen 10.15 en 12.45 uur en tussen 14.15 en 16.16 uur. Bij aanvang van de lunchpauze haalt u uw kind(eren) op, voor de start van het middagprogramma brengt u ze weer. Wij noteren uw mobiele nummer zodat u altijd bereikbaar bent voor degenen die oppassen.
  • Feestelijk kinderprogramma (5  t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar)
    Voor alle 4- tot 12-jarigen, verdeeld in twee leeftijdsgroepen, wordt de Kerkendag een leuke, feestelijke dag. De kinderen zijn welkom bij de start van de eerste pauze (ca. 11 uur) in de Pieter Zandt. U brengt hen zelf. Om ca. 15.15 uur gaan wij met de kinderen terug naar de kerkzaal van De Ark, waar dan het sluitingsprogramma begint.We luisteren met de kids naar een mooi Bijbelverhaal, knutselen, spelen (buiten) en zingen natuurlijk. Tussen de middag eten we lekker patat.

Bekijk de foto’s van de Kerkendag 2014 en ontdek hoe gezellig het was met de (jonge) kinderen!